Binnen de gevel draaiende poort

Om een binnen de geveldraaiende poort te automatiseren zijn er twee mogelijke systemen, een motor die gemonteerd wordt op de poort zelf of een plafondmotor.

Wij wensen u echter wel op attent te maken dat deze types van poorten, meestal zware houten poorten zijn. Hiervoor raden wij sterk aan om de voorkeur te geven aan een motor die op de poort wordt gemonteerd.

Als alternatief kan indien het een lichte metalen poort betreft geopeerd worden voor een kettingmotor voorzien van een kurve arm om de poort te automatiseren.

 

 

Binnen de gevel draaiende motor

De binnen de gevel draaiende poorten kunnen perfect geautomatiseerd worden. Meerstal betreffen dit zware houten poorten. Hiervoor zijn krachtige en kwalitatieve motoren onontbeerlijk. Onze motoren, zoals u op de afbeelding kan zien zijn gemonteerd op een metalen draagconsole die over de volledige hoogte van de poort ondersteuning bied.

 

Meer informatie

   
   
   
Automatisatie sektionale poort

Kettingmotor

De lichte binnen de geveldraaiende poorten, zijn meestal metalenpoorten, kunnen aan de hand van een kettingmotor worden geautomatiseerd. Hiervoor wordt de standaard arm vervangen door een kurve arm, zoals op de afbeelding hieronder weergegeven.

Bij de kettingmotor wordt de poort geopend door een ketting die wordt aangedreven door de motor. De motor stelt de ketting in werking die vervolgens de poort zal openen. Het bewegende deel van de motor betreft de ketting.

Deze motor is voorzien van verlichting die steeds in werking zal treden wanneer de motor wordt geactiveerd.

Belangrijk : Dit is enkel mogelijk bij de lichte enkelvoudige poorten, indien u een langdurig en onbezorgd gebruik wenst.

   
   
Automatisering van poorten en hekkens

Kurvearm

Deze arm vervangt de standaard arm van een kettingmotor om een binnen de geveldraaiende poort te openen.