Automatisatie van alle poorten en hekkens

Automatisatie van vleugelhekken of vleugelpoort.

Om een vleugelhekken te automatiseren hebt u de keuze tussen 3 verschillende systemen. Al onze systemen voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en behoren tot de Top binnen de automatisatiesector. Bij elke automatisering voorzien wij standaard de nodige beveiligingen, zodat het hek niet kan sluiten indien er bijvoorbeeld een voertuig tussen de vleugels staat. Onze automatisatiesystemen zijn voorzien van uitgebreide functies en programmering. Daarnaast kan het systeem steeds worden uitgebreid met tal van bijkomende accessoires om het gebruik te optimaliseren. 

 

Op onze automatisatiesystemen kan indien gewenst een codeklavier of een proximity reader worden aangesloten. Op deze manier kan u het hek eenvoudig openen aan de hand van uw code of tag, indien u de afstandbediening niet bij u heeft. Indien u wenst kunnen wij uw extra beveiliging van het hek voorzien, dewelke volledig automatisch en autonoom functioneert aan de hand van de automatisatie.

 

Om alle mogelijkheden en de meest passende oplossing naar uw wensen en behoeftes aan u voor te stellen, komen wij graag volledig gratis en vrijblijvend bij u langs, zodat wij ook een goed zicht hebben op de situatie.

 

 

automatisatie vleugelhek

Ondergrondse automatisatie

De automatisering van uw hekken aan de hand van een ondergrondse automatisatie is estetisch de mooiste oplossing. De motoren worden in de oprit onder het hek ingebouwd, zodat deze niet zichtbaar zijn. Het overbrengingssysteem en de afdekplaat worden geschilderd in het kleur van uw hekken.

Daarnaast heeft een ondergrondse automatisatie het grote voordeel dat de vleugel tot 180° kan worden geopend indien noodzakelijk.

 

De behuizing waarin de motoren worden geplaatst in de oprit, zijn vervaardigd uit inox of warm gegalvaniseerd metaal om een lange levensduur te garanderen

 

Wij beschikken over verschillende types van motoren. Wij staan u graag bij om de juiste keuze te maken in ons gamma aan motoren. Dit is vooral afhankelijk van de grootte en de zwaarte van het hek. 

 

Uitgebreide en technische informatie

   
   
   
Automatisatie poorten

Automatisatie met spindelmotoren

De automatisering van uw hekken door middel van spindelmotoren is de eenvoudigste oplossing. De motoren worden op het hek geplaatst. De spindelmotor zal door middel van een duw - en trekbeweging het hek openen en sluiten.
Deze motoren zijn uiterst geschikt voor vleugels tot max 1m50. Daarnaast dient er tevens rekening te worden gehouden dat deze beperkt zijn in gewicht per vleugel tot 300kg. 

Openingshoek van spindelmotor is beperkt tot 118°. Daarnaast dient een spindel motor in een rechte lijn te worden gemonteerd van het hek.

 

Wij beschikken over verschillende types van motoren. Wij staan u graag bij om de juiste keuze te maken in ons gamma aan motoren. Dit is vooral afhankelijk van de grootte en de zwaarte van het hek. 

 

Uitgebreide en technische informatie

   
   
   
Automatisatie van hekkens en poorten

Automatisatie met Knikarmmotor

De automatisatie van uw hekken door middel van een knikarmmotor is mogelijk op alle types van hekkens en poorten.

Door middel van de knikarm wordt de beweging van het hek het meest gerespecteerd.Daarnaast zprgt een knikarmmotor voor een stevigere vergrendeling van uw hek.

Bij de installatie van een knikarm dient er enkel rekening te worden gehouden dat er enige ruimte dient tezijn voor de boog van de arm.

 

Uitgebreide en technische informatie